MENU za 160 ZŁ od osoby
(czas trwania imprezy 4 godziny)
Każda kolejna rozpoczęta godzina – 200 zł
Sala do 35 osób
PRZEKĄSKI
Półmisek mięs pieczonych i tradycyjnych wędlin
Sałatka pollo , sałatka grecka , mozzarella z pomidorami
Jajka faszerowane i w majonezie
Schab po warszawsku, śledzie
Paluchy chlebowe (wypiekane na miejscu)
Pieczywo
ZUPY (2 do wyboru)
Flaki drobiowo-wołowe
Rosół z makaronem
Żurek z jajkiem i kiełbaską
Pomodoro z parmezanem i śmietaną
Szpinakowa z jajkiem
Cebulowa z grzanką serową
II DANIE (1 do wyboru)
Kotlet kapitański – pierś zapiekana serem z pieczarkami do tego frytki i sałatka wiosenna
Kotlet alfredo- pierś kury na sosie (ser pleśniowy z bekonem i śmietaną) z pieczony ziemniakami i sałatką wiosenną
Polędwiczka wieprzowa na sosie grzybowym z pieczonymi ziemniakami i sałatką z rukoli z suszonym pomidorem przesypana parmezanem
Tradycyjny schabowy z ziemniakami i kapustą zasmażaną
Udziec z indyka z kluskami śląskimi i fasolką szparagową
Karkówka pieczona z piure ziemniaczanym i bukietem warzyw
DESERY
Sernik
Szarlotka
Tiramisu
Na życzenie lody semifredo z ciepłymi malinami i migdałami ( 12 zł porcja)
NAPOJE
Kawa, herbata
Soki owocowe
Woda (litr napoju na osobę)
Dzieci do lat trzech bezpłatnie
4- 12 lat płatne 70%
MENU za 180 ZŁ od osoby
(czas trwania imprezy 6 godziny)
Każda kolejna rozpoczęta godzina – 200 zł
Sala do 35 osób
PRZEKĄSKI
Półmisek mięs pieczonych i tradycyjnych wędlin
Sałatka pollo, mozzarella z pomidorami
Sałatka z paskami polędwicy
Sałatka z kurczakiem i selerem, śledzie , tatar
Krewetki tygrysie na masełku czosnkowym
Schab po warszawsku
Roladki szpinakowe z łososiem i fetą
Paluchy chlebowe (wypiekane na miejscu)
Pieczywo
ZUPY (2 do wyboru)
Flaki drobiowo-wołowe
Rosół z makaronem
Żurek z kiełbasą i jajkiem
Pomodoro z parmezanem i śmietaną
Szpinakowa z jajkiem
Cebulowa z grzanką serową
II DANIE (1 do wyboru)
Kotlet kapitański – pierś zapiekana serem z pieczarkami do tego frytki i sałatka wiosenna
Kotlet alfredo - pierś kury na sosie (ser pleśniowy z bekonem i śmietaną) z pieczonymi ziemniakami i sałatką wiosenną
Polędwiczka wieprzowa na sosie grzybowym z pieczonymi ziemniakami i sałatką z rukoli z suszonym pomidorem przesypana parmezanem
Tradycyjny schabowy z ziemniakami i kapustą zasmażaną
Udziec z indyka z kluskami śląskimi i fasolką szparagową
Karkówka pieczona z piure ziemniaczanym i bukietem warzyw
III DANIE
Żurek z kiełbasą podany w kociołku ( 10 zł porcja)
DESERY
Sernik
Szarlotka
Tiramisu
Piernik
Na życzenie lody semifredo z ciepłymi malinami i migdałami (10 zł porcja)
NAPOJE
Kawa, herbata
Soki owocowe
Woda, Sody (litr napoju na osobę)
Dzieci do lat trzech bezpłatnie
4- 12 lat płatne 70%
65 zł od osoby
ZUPY (2 do wyboru)
Rosół z makaronem
Flaki drobiowo-wołowe
Żurek z kiełbasą
Pomidorowa z makaronem
DANIA GŁÓWNE (1 do wyboru)
(lub dwa do wyboru + 10 zł od osoby)
Kotlet schabowy z ziemniakami i kapustka
Kotlet kapitański panierowana pierś kurczaka zapiekana serem ziemniaki sałatka wiosenna
Pieczyste udziki z kurczaka ziemniakami i marchewka z groszkiem
Karkówka pieczona do tego kopytka i warzywa z wody
CIASTA
Sernik
Szarlotka
Piernik
NAPOJE
Kawa, herbata
Woda, Soki owocowe (200 ml/os.)